Over toz

Kom meer te weten over de missie, visie, historiek en het bestuur van Turnclub Olympia Zwijnaarde.

Missie

Onze missie bij Turnclub Olympia Zwijnaarde is duidelijk: we streven naar de ontwikkeling van onze leden op sportief en persoonlijk vlak, binnen een veilige en ondersteunende omgeving.

T
turnen

TOZ geeft kinderen en jongeren vanaf 2,5 jaar de kans om te turnen (kleuterturnen, basisturnen, tumbling, trampoline, toestelturnen, acro) op recreatief niveau.

O
ontmoeten​

We willen een club zijn waar bestuursleden, trainers, kinderen van alle leeftijden, geslacht, rangen, kleur, turnniveau en ouders elkaar ontmoeten.

Z
zorg

Onze zorg is een goede sfeer creëren met een open en eerlijke communicatie in een pestvrij klimaat. Onze sociale functie t.o.v. de maatschappij nemen we ter harte.

Historiek

Turnclub Olympia Zwijnaarde werd opgericht in 1982 door Dhr. Tony Barzuck. Sinds 1992 is de jeugdwerking, met eigen bestuur, gesplitst van de volwassenwerking. Heden is de club uitgegroeid tot een gezellige bende van 350 leden. 8 bestuursleden en 45 trainers ondersteunen de club met hart en ziel. De trainers proberen uit elk kind het beste boven te halen en gaan er volledig voor.

visie

Evenwicht

Op recreatief niveau streven we naar optimale ontplooiing van ieders capaciteiten. Dit gebeurt met een gezond evenwicht tussen presteren en plezier.

Vriendschap

In TOZ kunnen we elkaar ontmoeten als in één grote vriendenkring waar ieder zichzelf mag zijn. We streven naar een pestvrij klimaat.

Communicatie

Ouders zijn steeds welkom voor een gesprek. Mailverkeer dient enkel om informatie uit te wisselen, een mail zal nooit een goed gesprek kunnen vervangen. Een open, correcte communicatie is zeer belangrijk.

Doel

De nevenactiviteiten hebben als hoofddoel de kinderen te plezieren. Ze zijn kindvriendelijk en stimuleren de band tussen alle leden van de club.

Omgeving

We dragen ook zorg voor onze omgeving.
We maken deel uit van een gemeente en diens activiteiten. Verenigingen steunen elkaar.

Inclusief

We hebben oog voor hen die het moeilijk hebben. Voor kinderen uit kansarme gezinnen doen we extra inspanningen.

Vrijwilliger worden?

Bij Turnclub Olympia Zwijnaarde verwelkomen we enthousiaste vrijwilligers! Word trainer, bestuurslid of kom een handje helpen tijdens onze evenementen. Elke vorm van extra hulp wordt enorm gewaardeerd.

Klinkt dit als iets voor jou? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bestuur

Maak kennis met ons toegewijde bestuur bij Turnclub Olympia Zwijnaarde. Ons team van gepassioneerde leiders staat klaar om de club te sturen en te ondersteunen, met als doel het bevorderen van de groei en het succes van onze leden.

Gertjan Claus
Voorzitter
Anja Vlassembroeck
Bestuurslid
Anne Van der Eecken
Bestuurslid
Annelies De Bruyne
Bestuurslid
Ellen Meerschaut
Bestuurslid
Gerben Van Eldik
Bestuurslid
Tineke Van Eldik
Bestuurslid
Veronique Lybaert
Bestuurslid